Το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα σε περίπου 150 παιδιά την εβδομάδα να αθληθούν, να ψυχαγωγηθούν και να απασχοληθούν δημιουργικά. Στόχος είναι ο συνδυασμός της καθημερινής άθλησης µε τη δημιουργική απασχόληση και η επαφή των παιδιών με διάφορα αθλήματα.

VODAFONE – FACEBOOK
Η τηλεοπτική καμπάνια της Vodafone με τίτλο Αχυρώνας», με πρωταγωνιστές τον Κίτσο και την Τασούλα που επικοινωνεί την υπηρεσία Vodafone Έλεγχος Χρήσης, γίνεται παιχνίδι στο Facebook. Oι επισκέπτες καλούνται να βάλουν στη σωστή σειρά τα κομμάτια από το διαφημιστικό σποτ του «Αχυρώνα», να λύσουν το puzzle και να αποκτήσουν εκείνοι τον «Έλεγχο», για να μπουν στην κλήρωση για το νέο smartphone Samsung Galaxy S III.

BETCRUNCH-ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ
Η νέα έκδοση της εφαρμογής Betcrunch, για τους φίλους του ποδοσφαίρου και του ποδοσφαιρικού στοιχήματος, είναι πλέον διαθέσιμη για το iphone και το facebook. Οι χρήστες έχουν άμεση πρόσβαση στους αγώνες της ημέρας και στις πληροφορίες που χρειάζονται για κάθε αγώνα που τους ενδιαφέρει. Η συνδρομή για τον πρώτο μήνα είναι δωρεάν για όλους τους χρήστες, όπως και η πρόσβαση σε προηγούμενους αγώνες.