Η ΑltoValue, η πρώτη OKRs συμβουλευτική εταιρεία στη Νότια Ευρώπη, πραγματοποιεί το 1o OKRs ΑltoWebinar για το ελληνικό κοινό, με τίτλο «ΑltoWebinars: OKRs introduction to the Greek Market by ΑltoValue», την Τρίτη, 12 Ιουλίου, στις 16:00.

Στόχος του ΑltoWebinar είναι να παρουσιάσει τον τρόπο με τον οποίο μεγάλες επιχειρήσεις παγκοσμίως πετυχαίνουν τους στρατηγικούς τους στόχους και βελτιώνουν την απόδοση των εργαζομένων τους, γεγονός που καθιστά τα OKRs το πιο επιτυχημένο Business Management & Continuous Performance Management Framework.

Οι ιδρυτές και senior partners της ΑltoValue, Μάνος Κουμαντάκης και Σταύρος Γιαννέτσος, θα κάνουν μια εισαγωγή στα OKRs, συστήνοντας την καινοτόμο μεθοδολογία και κυρίως, αναλύοντας τα πλεονεκτήματα υιοθέτησής της από έναν οργανισμό.

Στη συνέχεια, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον OKRs coach και founder του OKRs.com, Ben Lamorte, ενώ στο ΑltoWebinar θα συμμετέχουν και οι Άγγελος Καραστέργιος, EVP of Operations της Qualco Technology, και Jenny Herald, Αντιπρόεδρος του Product Evangelism της Gtmhub. To ΑltoWebinar θα ολοκληρωθεί με ένα διαδραστικό Q&A session.