Γιορτάζοντας τη σχέση της με τον εγχώριο ταξιδιωτικό και τουριστικό κλάδο
Μια «Alitalian» βραδιά διοργάνωσε για τους φίλους και τους συνεργάτες της η Alitalia, στο Roof Stage του Gazarte στο Γκάζι.

Το event τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος φορέων και επαγγελματιών του τουριστικού κλάδου, στελέχη της Alitalia, του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, εκπρόσωποι του Τύπου, καθώς και ο Πρέσβης της Ιταλίας στην Ελλάδα Efisio Luigi Marras. Το «Αlitalia’s World» party αποτέλεσε αφορμή για τον εορτασμό των δεσμών της εταιρείας με τον εγχώριο ταξιδιωτικό και τουριστικό κλάδο.

O Country Manager της Alitalia για Ελλάδα, Ισραήλ, Κύπρο και Μάλτα, Γιώργος Αθανασίου, καλωσόρισε τους παρευρισκομένους στον κόσμο του ιταλικού αερομεταφορέα και τόνισε την αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας στην Ελλάδα για ακόμα μια σεζόν, καθώς και τη στρατηγική θέση της Αθήνας στο εμπορικό πλάνο της. Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Nicola Bonacchi, Vice President Leisure Sales της Alitalia.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να «επιβιβαστούν» στο Airbus A330 και να πάρουν μια γεύση από τη φιλοξενία του Lounge Casa Alitalia μέσα από μια 3D εμπειρία με το σύστημα εικονικής πραγματικότητας Oculus Go, αλλά και να βγάλουν video στο Orbital Glam Booth. Το ταξίδι συνεχίστηκε με ιταλικές γαστρονομικές προτάσεις και με exclusive εμφάνιση των Onirama.