Ευθυγραμμιζόμενη με τις διεθνείς διατροφικές τάσεις και σε συνέχεια της αποδοχής των ρυζογκοφρετών της, η Agrino λανσάρει ένα καινοτόμο σνακ, τα νέα Agrino Rice Chips, τα οποία περιέχουν έναν συνδυασμό ελληνικού καστανού ρυζιού, πλούσιου σε φυτικές ίνες και οσπρίων.

Καθώς δεν είναι τηγανισμένα, τα chips περιέχουν τουλάχιστον 50% λιγότερα λιπαρά και λιγότερες θερμίδες από τα συνηθισμένα πατατάκια, δεν περιέχουν γλουτένη, τεχνητά αρώματα ή χρώματα και είναι vegan και νηστίσιμα. Το σνακ παράγεται σε ειδικά σχεδιασμένη γραμμή στο εργοστάσιο της Agrino στη Σίνδο Θεσσαλονίκης, χρησιμοποιώντας τη διεργασία popping ρυζιού και οσπρίων, που επιτυγχάνεται και στις ρυζογκοφρέτες.

Η σειρά περιλαμβάνει πέντε κωδικούς στις γεύσεις: Aegean herbs, Sour cream & onion, Ketchup, Hummus και Creamy mushroom. Τα Agrino Rice Chips κυκλοφορούν σε 100% ανακυκλώσιμη συσκευασία 60 γραμμαρίων και διατίθενται στο σύνολο της αγοράς του οργανωμένου λιανεμπορίου και της μικρής λιανικής.