Η εταιρεία Αφοί Χαΐτογλου ΑΒΕΕ στήριξε 16 μικρά σχολεία σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας μας, προσφέροντας βιβλιοθήκες με βιβλία λογοτεχνίας, καθώς και γραφική ύλη για τους μαθητές.

Η προσφορά αυτή είναι αποτέλεσμα της φετινής ενέργειας του Μακεδονικού Χαλβά, που μέσα από την ιστοσελίδα tonimatisagapis.gr έδωσε την ευκαιρία στο κοινό να συμμετάσχει σε διαγωνισμό και να μπει στην κλήρωση για προϊόντα, ενώ, παράλληλα, βοηθούσε το έργο του Μακεδονικού Χαλβά στην προσπάθειά του να στηρίξει 16 μικρά σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της περιφέρειας.

Η Λήδα Παπάζογλου-Βατσάκη, Marketing Manager της εταιρείας, δήλωσε: «Για εμάς ήταν πολύ σημαντικό να συμβάλλουμε με τα μέσα που διαθέτουμε στην κάλυψη όσο το δυνατόν περισσότερων αναγκών των σχολείων που βρίσκονται σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας και τα οποία, παρά τις αντιξοότητες, πραγματοποιούν ένα σπουδαίο έργο. Έτσι, μέσα από tonimatisagapis.gr και με τη βοήθεια του κοινού, στηρίξαμε αυτά τα μικρά σχολεία και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και υπερήφανοι γι’ αυτό».