Ανάθεση δημιουργικού λογαριασμού

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, στη διαδικασία συμμετείχαν επίσης οι εταιρείες ΑΔΕΛ, Spot JWT και εταιρεία του ομίλου της BBDO. Σύντομα θα πρέπει να αναμένεται και το αποτέλεσμα στο spec για τον λογαριασμό media της εταιρείας.

Η Aegean Power είναι η μεγαλύτερη ελληνική ιδιωτική εταιρεία προμήθειας και εμπορίας ηλεκτρικού ρεύματος, μέλος του ομίλου Aegean. Μόλις σήμερα, η εταιρεία ανακοίνωσε την εμπορική λειτουργία του πρώτου καταστήματος Aegean Power, εγκαινιάζοντας όπως επισημαίνει μία νέα εποχή για τον Έλληνα καταναλωτή και σηματοδοτώντας μια νέα φιλοσοφία για την ελληνική αγορά του ηλεκτρικού ρεύματος.

Το κατάστημα βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, στην πλατεία Κολωνακίου. Προσφέρει εξατομικευμένες προϊοντικές λύσεις για την κάλυψη αναγκών σε ηλεκτρικό ρεύμα, δυνατότητα απ’ ευθείας εξόφλησης λογαριασμών, πληροφορίες σχετικά με τις προτάσεις της Aegean Power για τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά, καθώς και για το πρόγραμμα «Φωτοβολταϊκών στις Στέγες», που έχει ξεκινήσει να προσφέρει ήδη η εταιρεία. Με το κατάστημα αυτό η  Aegean Power υλοποιεί πλάνο δημιουργίας δικτύου καταστημάτων σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.