Προώθηση της ελληνικής γαστρονομίας Η Aegean, συνεπής στη δέσμευσή της να βελτιώνει τις υπηρεσίες της και να προβάλλει την παράδοση, τον πολιτισμό, τις ομορφιές και την κουλτούρα της Ελλάδας, συνεργάζεται με τρεις Έλληνες σεφ και μαζί ταξιδεύουν ιστορίες ελληνικής γαστρονομίας μέσω της νέας πρωτοβουλίας «Gastronomics».
Οι Λευτέρης Λαζάρου, Χριστόφορος Πέσκιας και Στέλιος Παρλιάρος κλήθηκαν να δημιουργήσουν το νέο μενού της Business Class της Aegean. Συνοδοιπόρος στην επιλογή των κρασιών είναι ο Master of Wine και οινικός σύμβουλος της Aegean, Κωνσταντίνος Λαζαράκης. Γεύσεις από όλη την Ελλάδα, συνδυάζονται από τα χέρια των τριών σεφ δημιουργώντας ένα μενού με πάνω από 40 διαφορετικά πιάτα που αναδεικνύουν τοπικά προϊόντα και κρασιά μικρών και μεγάλων παραγωγών από κάθε γωνιά της χώρας. Η συνεργασία της Aegean με τους τρεις σεφ θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια του 2018.