Η εταιρεία αθλητικού τουρισμού ActiveMedia Group συμμετείχε στο Συνέδριο Αθλητικός Τουρισμός και Βιομηχανία ως καλεσμένη από τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού (ΚΟΑ) και την Επιτροπή Αθλητικού Τουρισμού του ΚΟΑ στις 11 Μαΐου, στο ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία της Κύπρου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ActiveMedia Group, Άκης Τσόλης, μίλησε για τις διακοπές σε συνδυασμό με αθλητικές δραστηριότητες, παρουσιάζοντας βραβευμένες διοργανώσεις αθλητικού τουρισμού της Ελλάδας όπως ο Αυθεντικός Μαραθώνιος Κολύμβησης, το Navarino Challenge, το Santorini Experience, το Messinia Pro-Am και το Greek Maritime Golf Event, όπως και στατιστικά στοιχεία για την πορεία του ελληνικού αθλητικού τουρισμού.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Με μεγάλη μας χαρά συμμετέχουμε και στηρίζουμε δράσεις που έχουν ως στόχο την κοινή πορεία και ανάπτυξη των σχέσεων, στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου στον αθλητικό τουρισμό». Κύρια ομιλήτρια του συνεδρίου ήταν η Υφυπουργός Τουρισμού της Ελλάδας, Σοφία Ζαχαράκη, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν επίσης, ο Υφυπουργός Τουρισμού της Κύπρου, Σάββας Περδίος και ο Πρόεδρος Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, Ανδρέας T. Μιχαηλίδης.