Έναρξη εγγραφών σε Navarino Challenge, Santorini Experience και Αυθεντικό Μαραθώνιο Κολύμβησης 2021

Στα μέσα του 2019, η Active Media Group προχώρησε στη δημιουργία ενός τμήματος Sports Presentation. Έναν χρόνο μετά, η πορεία του τμήματος στους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες Πάτρας 2019, οδήγησε στην αναγνώριση και βράβευσή του με Gold, στην κατηγορία «Best Live Event Coverage» των Sports Marketing Awards 2020. Το τμήμα Sports Presentation αναλαμβάνει τον σχεδιασμό και την εκτέλεση της ζωντανής κάλυψης, παρουσίασης, παραγωγής και διαχείρισης οποιουδήποτε αθλητικού infotainment project.

Παράλληλα, η Active Media Group ολοκλήρωσε πρόσφατα την παραγωγή ενός sports-movie για τις ανάγκες του Αυθεντικού Μαραθωνίου Κολύμβησης, που διοργανώθηκε από τον Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού στις 4-6 Σεπτεμβρίου στο Πευκί Ευβοίας. Για τις ανάγκες προετοιμασίας του υλικού, το filming, editing και τη συμπαραγωγή του ιστορικού-αθλητικού αρχείου της διοργάνωσης ανέλαβε η εταιρεία παραγωγής Digital Tribe. Το βίντεο προβάλλεται αποκλειστικά στην Cosmote TV.

Τέλος, η Active Media Group θα προχωρήσει στο άνοιγμα των εγγραφών για τις τρεις διοργανώσεις αθλητικού τουρισμού, στις οποίες έχει αναλάβει το sports production, Navarino Challenge, Santorini Experience και Αυθεντικό Μαραθώνιο Κολύμβησης 2021.