«Βραβεύοντας την επιτυχία σε μια χρονιά προκλήσεων» είναι το κύριο μήνυμα και η δέσμευση για τα Sales Excellence Awards/SEA 2021, επισημαίνει ο Βαγγέλης Καλαμπόκας, Μέλος ΔΣ του ΙΠΕ και Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής των Sales Excellence Awards 2021, με αφορμή την επικείμενη διοργάνωση. Τα βραβεία συνδιοργανώνονται για 9η φορά από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ) και την Boussias. Συγκεκριμένα, ο Β. Καλαμπόκας αναφέρει: «Φέτος, θέλουμε να επαναπροσδιορίσουμε το νόημα και το πλαίσιο της “επιτυχίας”. Με δεδομένο ότι το επιχειρείν στην ελληνική επικράτεια επέδειξε αξιοσημείωτη αντοχή στις απρόσμενες αντιξοότητες, η επιλογή θα είναι σίγουρα μια δύσκολη, αλλά και ενδιαφέρουσα διαδικασία με απολύτως αξιοκρατικά κριτήρια.

Τα SEA 2021 φιλοδοξούν να συνδυάσουν αρμονικά και εποικοδομητικά διαφορετικά και ποικίλα κριτήρια αριστείας – όπως αριθμητικούς και ποιοτικούς στόχους, καλές πρακτικές ανάπτυξης, αλλά και επιβίωσης και εξέλιξης των επιχειρήσεων, όπως και αποτελεσματικής εκμετάλλευσης των δυνατοτήτων της τεχνολογίας, πελατοκεντρικές στρατηγικές προσέγγισης, ανθρωποκεντρικά μοντέλα διοίκησης των ομάδων πωλήσεων κ.ά.- με έναν τρόπο που να επιβραβεύει πάνω από όλα το στέλεχος πίσω από κάθε ενέργεια και δράση.

Γιατί στη φιλοσοφία των Sales Excellence Awards η διάκριση λειτουργεί όχι μόνον ως επιβράβευση, αλλά και ως κίνητρο για μεγαλύτερη προσπάθεια ή ακόμη υψηλότερους στόχους για τις ομάδες που “τρέχουν” τις εταιρείες. Ευελπιστούμε ότι η ένατη διοργάνωση των SEA θα αποτελέσει σταθμό στην πορεία τους και τον κόσμο των πωλήσεων προσδίδοντας ακόμη μεγαλύτερη αξία στην αναγνώριση της αριστείας, αλλά και στη σημασία του θεσμού».