Η 3ds, digital agency με εμπειρία στο e-commerce, ξεκινά στρατηγική συνεργασία με την Aqurate, εταιρεία data science με εξειδίκευση στις λύσεις τεχνητής νοημοσύνης για το ηλεκτρονικό εμπόριο. Με αυτή τη συμφωνία, η 3ds αναλαμβάνει την αποκλειστική διάθεση της Aqurate σε Ελλάδα και Κύπρο, και φέρνει στην ελληνική αγορά το Aqurate Personalize – AI Recommendation Tool για e-shops.

Το Aqurate Personalize είναι ένα product recommendation AI tool που αναλύει πληθώρα δεδομένων, όπως χαρακτηριστικά προϊόντων, συμπεριφορά πελατών, ιστορικό αγορών κ.ά., και δίνει στα e-shops τη δυνατότητα να προσφέρουν εξατομικευμένες προτάσεις προϊόντων στους πελάτες τους.

«Η εκτεταμένη εμπειρία της 3ds και η βαθιά κατανόηση του ελληνικού οικοσυστήματος, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία της Aqurate, θα βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να εκμεταλλευτούν πλήρως το ΑΙ και να το εφαρμόσουν στα δικά τους δεδομένα, ενισχύοντας τις πωλήσεις τους», δήλωσε ο Γιάννης Πανταζής, Εμπορικός Διευθυντής της 3ds.

«Πιστεύουμε ακράδαντα ότι το ελληνικό οικοσύστημα μπορεί να επωφεληθεί από την καινοτόμο λύση μας και ανυπομονούμε να φέρουμε τις υπηρεσίες μας στην αγορά», δήλωσε ο Vlad Marincas, Διευθύνων Σύμβουλος & Συνιδρυτής της Aqurate.