Ριζική ανανέωση

Οι σημαντικές αλλαγές εντοπίζονται τόσο στην πλήρη εικαστική ανανέωση, όσο και στο περιεχόμενό του, με την προσθήκη νέων lifestyle ενοτήτων που αφορούν στην γυναίκα και τον άντρα, αναβαθμισμένων υπηρεσιών (ειδικά στα social media tools) και πλούσιου multimedia υλικού.

«Το νέο Cosmo.gr αποτελεί ένα σύγχρονο μαγκαζίνο που συνδυάζει την ενημέρωση με την ψυχαγωγία προσφέροντας ένα πρωτότυπο μίγμα περιεχομένου με ποικίλη θεματολογία. Το site περνάει σε μια καινούρια εποχή με στόχο να εδραιωθεί περαιτέρω ανάμεσα στα κορυφαία news και lifestyle brands, τονώνοντας τη δυναμική της διαρκώς αυξανόμενης επισκεψιμότητας του. (735.054 Unique Visitors, 9.919.227 pageviews – Ιούνιος 2011, Nielsen Audience Measurement)» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

«Το νέο Cosmo.gr σκοπεύει να αποδείξει πως η ενημέρωση, το lifestyle και το entertainment μπορούν όχι απλώς να συμβαδίσουν, αλλά να αποτελέσουν μια καινοτόμο και δημοφιλή συνταγή στο ελληνικό Ίντερνετ. Το περιεχόμενο του νέου Cosmo.gr έχει ένα και μόνο στόχο, την ποιότητα στη θεματολογία, το κείμενο και φυσικά το multimedia υλικό, καθώς πλέον στο διαδίκτυο ο χρήστης αυξάνει καθημερινά τις απαιτήσεις του. Είμαστε ευτυχείς που τα πρώτα μηνύματα από την ανταπόκριση των αναγνωστών είναι πολύ ενθαρρυντικά», δήλωσε ο Μάνος Μίχαλος, Διευθυντής Περιεχομένου της 24 Media.