Οι στόχοι της εταιρείας για το 2014

Για το 2013, η λειτουργική κερδοφορία της εταιρείας παρουσίασε αύξηση και ανήλθε στα 68,4 εκατ. ευρώ, με ταυτόχρονη αύξηση του περιθωρίου κέρδους στο 30%. Ο κύκλος εργασιών για το 2013 ανήλθε στα 224,2 εκατ. ευρώ και οι επενδύσεις αυξήθηκαν κατά 26,5%, στα 36,7 εκατ. ευρώ. Η hellas online διατήρησε σταθερό το μερίδιό της στην ευρυζωνική αγορά, στο 27%, διευρύνοντας τη συνολική πελατειακή βάση κατά 5,4% (523.000 συνδρομητές).

Παράλληλα, ενισχύοντας την εμπορική συνέργια με τη Vodafone, αύξησε την κοινή πελατειακή βάση μέσω της παροχής συνδυαστικών πακέτων κινητής, σταθερής και adsl internet. Στις πρόσφατες εξελίξεις περιλαμβάνεται η λειτουργία δικτύου wi-fi hotspot σε σταθμούς του Μετρό και Ηλεκτρικού της Αθήνας και η 5ετής συμφωνία συνεργασίας με τον Δήμο Θεσσαλονίκης για την εγκατάσταση και λειτουργία δικτύου Wi-Fi δωρεάν σε σημεία της πόλης.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της hellas online, Κωνσταντίνος Κόκκαλης, υπογράμμισε την υγιή ανάπτυξη της hellas online, τη στρατηγική της για την ανταπόκριση στις σύγχρονες επιταγές των τηλεπικοινωνιών με επίκεντρο τον πελάτη, τις επενδύσεις σε υποδομές νέας γενιάς, τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών και ψυχαγωγίας που προσφέρουν αξία, την έμφαση στην καινοτομία. «Τα αποτέλεσμα αυτής της στρατηγικής καθιστά την hellas online ως πρωταγωνιστή των εξελίξεων στην επόμενη μέρα της ελληνικής αγοράς τηλεπικοινωνιών», επεσήμανε ο ίδιος.