Εταιρεία business strategy και communications advice
Τρία κορυφαία στελέχη της ευρωπαϊκής αγοράς επικοινωνίας, οι Herbert Heitmann, Jeremy Galbraith και Michiel van Hulten, προχώρησαν στην ίδρυση της boldT.

Η συνεργασία στοχεύει στη δημιουργία ενός παγκόσμιου παίκτη που να δημιουργεί και να ηγείται μιας νέας κατηγορίας στον χώρο της συμβουλευτικής, συνδυάζοντας business strategy και communications advice. Ο Herbert Heitmann, πρόεδρος της boldT, διαθέτει εμπειρία 20 ετών, ως in-house σύμβουλος και Global Head of Communications σε Ιδρυτές, Προέδρους και CEOs παγκόσμιων brands όπως οι SAP, Shell και Bayer. Το 2006 ίδρυσε την European Association of Communications Directors, της οποίας παραμένει Πρόεδρος έως σήμερα.

Ο Jeremy Galbraith, Managing Partner, διατέλεσε CEO, Europe, Middle East and Africa, της Burson-Marsteller τα τελευταία 10 χρόνια και μετρά 30 χρόνια εμπειρίας στη συμβουλευτική. Ο Michiel van Hulten, Founding Partner και επικεφαλής της boldT στους τομείς Policy, Political Risk and Public Affairs, είναι ένας έμπειρος πολιτικός αναλυτής, σχολιαστής και σύμβουλος. Η boldT ξεκινά αρχικά με συνεργάτες σε Βρυξέλλες και Κολωνία, επεκτεινόμενη το 2018 και σε άλλα μέρη της Ευρώπης.