Δωρεάν workshop σε συνεργασία με την OTE Academy

Στο πλαίσιο της σειράς Social Media Workshops για επαγγελματίες «From Social Media to Social Business» που διεξάγει σε συνεργασία με την OTEAcademy, διοργανώνει εξειδικευμένο, στοχευμένο workshop ειδικά για MKO, το οποίο έχει ως σκοπό να βοηθήσει τα στελέχη των οργανισμών αυτών να κατανοήσουν τη δυναμική του Social Web και να την αξιοποιήσουν για να προσελκύσουν το ενδιαφέρον του κόσμου στο σκοπό τους.

Το συγκεκριμένο workshop θα δώσει τη δυνατότητα στις οργανώσεις μέσα από πρακτική γνώση, επιτυχημένα case studies και εξειδικευμένες συμβουλές, να αποκομίσουν ιδέες και εφόδια προκειμένου να δρομολογήσουν άμεσα και σωστά τη συνολική παρουσία τους στα Social Media. Η εκπαίδευση περιλαμβάνει τεχνικές, εργαλεία και εφαρμοσμένη γνώση από τις 9 χώρες και τα πάνω από 100 brands με τα οποία έχει συνεργαστεί η Xplain.

Το workshop θα διεξαχθεί στο εκπαιδευτικό κέντρο της ΟΤΕAcademy στις αρχές του 2014. O ακριβής χρόνος διεξαγωγής θα ανακοινωθεί σύντομα, ενώ οι ενδιαφερόμενες ΜΚΟ μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο email [email protected].