Σε 6 χώρες της Ευρώπης θα «τρέξει» η νέα marketing καμπάνια της Xiaomi, για το λανσάρισμα της συσκευής Xiaomi 11 Lite 5G NE. Η καμπάνια με τίτλο «New Talent» θα αναπτυχθεί σε Βρετανία, Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία και Ολλανδία, με την εταιρεία να καλεί μέλη του κοινού να συμμετάσχουν ως πρωταγωνιστές της.

Συμμετοχή δήλωσαν περισσότερα από 300 άτομα, κάνοντας share μια φωτογραφία στα social media τους και εξηγώντας τον λόγο για τον οποίο επιθυμούν να εκπροσωπήσουν το brand. Οι υποψήφιοι οι οποίοι επιλέχτηκαν πήραν μέρος σε μια σειρά επαγγελματικών φωτογραφίσεων. Η φωτογραφία και το βιογραφικό των 52 φιναλίστ τέθηκε σε ψηφοφορία, ώστε να αναδειχθεί ο νικητής. Η καμπάνια υποστηρίζεται από τα κοινωνικά δίκτυα της Xiaomi και από το community forum της, το οποίο διαθέτει 420.000 fans.

«Το να καταστήσουμε τους fans της Xiaomi πρόσωπο της καμπάνιας είναι για εμάς το φυσικό επόμενο βήμα, καθώς η συνεχής υποστήριξή τους αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ανάπτυξής μας ως brand», σημείωσε η Doris Pan, Head of Regional Marketing της Xiaomi για τη Δυτική Ευρώπη.

(Πηγή: marketingweek.com)