Στη Sufia Parkar ανέθεσε η Wunderman Thompson τον νεοσύστατο ρόλο της Inclusion and Diversity Director για την περιοχή EMEA. Η Sufia Parkar προέρχεται από τη McCann Worldgroup του IPG, όπου διατελούσε Global Associate Director, Diversity, Equity and Inclusion.

Στο πλαίσιο των νέων καθηκόντων της, η Parkar θα συνεργάζεται με τον Chief People Officer EMEA, καθώς και με την Global Chief Diversity, Equality and Inclusion Officer, Ezinne Okoro, στον οποίο και θα αναφέρεται για τις καθημερινές της δραστηριότητες. Για τα ευρύτερα καθήκοντά της, θα αναφέρεται στον Ewen Sturgeon, Chief Executive της Wunderman Thompson για τις περιοχές EMEA και APAC.

«Συμβαίνουν ήδη εξαιρετικά πράγματα στη Wunderman Thompson και είμαι έτοιμη να συμβάλλω σε κάτι φανταστικό. Για πολύ καιρό, έβλεπα το industry να μιλάει για το diversity και το inclusion ως μια ρυθμιστική αντιξοότητα, ενώ στην πραγματικότητα ισχύει το αντίθετο», δήλωσε η Sufia Parkar. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που υποδεχόμαστε τη Sufia σε αυτόν τον ρόλο. Διαθέτει πολύτιμη εμπειρία και διάθεση για συνεργατική εργασία», σημείωσε ο Ewen Sturgeon.

(Πηγή: Campaign)