Οι εργαζόμενοί της θα συναντήσουν στους δρόμους τα παιδιά, που διαμαρτύρονται για την κλιματική αλλαγή στο πλαίσιο του #FridayForFuture. Σε ανάρτηση στην ιστοσελίδα της, η W&K ανέφερε ότι μέχρι τώρα δεν είχε αναλάβει ενεργό δράση, κάτι που όμως μετανιώνει και θα κλείσει σήμερα για να πάρει μέρος στις κινητοποιήσεις.

Η σουηδή campaigner Greta Thunberg είναι επικεφαλής της δράσης Global Climate Strike, η οποία πραγματοποιείται με την υποστήριξη δημόσιων φορέων και επιχειρήσεων, τρεις μέρες πριν από τη σύνοδο των Ηνωμένων Εθνών για το κλίμα στη Νέα Υόρκη. «Ο πλανήτης καίγεται. Αυτή τη στιγμή. Και οι συνέπειες είναι κάτι περισσότερο από καταστροφικές. Παρόλ’ αυτά, οι περισσότεροι από μας συνεχίζουμε να το αντιμετωπίζουμε ως business as usual», ανέφερε το agency στο post.

Περισσότερα από 100 agencies, ανεξάρτητα και μη, ενώθηκαν για να στηρίξουν την ενέργεια «Create and strike», μεταξύ αυτών οι Publicis, Omnicom, IPG, Cheil και Accenture, με την απουσία της WPP να είναι τουλάχιστον αισθητή. Την ίδια στιγμή, το studio Unit9 δημιούργησε ένα activation επαυξημένης πραγματικότητας, με το οποίο οι διαδηλωτές θα μπορούν να δουν μια «αποκαλυπτική» εικόνα της Trafalgar Square.
(Πηγή: Campaign)