Συμμετέχει στο Trikala Innovation Challenge enabled by Vodafone Business

H Vodafone Ελλάδας στηρίζει τον διαγωνισμό καινοτομίας και νεοφυούς επιχειρηματικότητας Trikala Innovation Challenge enabled by Vodafone Business που διοργανώνει στα Τρίκαλα την Πέμπτη 18 Απριλίου ο Κόμβος Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας GiSeMi HUB, με στόχο να αναδείξει τις καλύτερες επιχειρηματικές ιδέες στις κατηγορίες Smart Cities, Internet of Things και Smart Farming.

Η δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των ενεργειών του Δήμου Τρικκαίων για την υποστήριξη νέων και καινοτόμων ιδεών που μπορούν να συμβάλλουν στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, μέσα από την καθοδήγηση του GiSeMi HUB. Η Vodafone Ελλάδας υποστηρίζει τον διαγωνισμό, συμμετέχοντας στις επιτροπές αξιολόγησης, ενώ θα παράσχει βραβεία στους 3 νικητές και συμβουλευτική υποστήριξη στους συμμετέχοντες από την ομάδα Vodafone Smart Communities Agile.

Η γενική διευθύντρια του Vodafone Business, Κάτια Σταθάκη δήλωσε: «Σε όλο τον κόσμο η Vodafone επενδύει στρατηγικά στις πιο σύγχρονες ψηφιακές τεχνολογίες, λειτουργώντας ως καταλύτης για την επιχειρηματικότητα και την οικονομική ανάπτυξη, ενώ στηρίζει τους νέους και την ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων τους».