H Upfield Hellas ήταν για δεύτερη συνεχή φορά χορηγός της τελετής απονομής των Χρυσών Σκούφων 2022, με τα επαγγελματικά προϊόντα της, Upfield Professional, όπως Rama, Flora Plant Professional και Violife.
Ο φετινός θεσμός των Χρύσων Σκούφων εστίασε στο ζήτημα του «Zero Food Waste», μιας παγκόσμιας τάσης που απασχολεί όλο και περισσότερο τον κλάδο της εστίασης.
Ο Νίκος Λαβίδας, Γενικός Διευθυντής της Upfield Ελλάδας, Κύπρου & Βαλκανίων, σημείωσε: «Στην Upfield Hellas, στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής βιώσιμης ανάπτυξης, εργαζόμαστε συνειδητά βάσει μίας “zero waste” φιλοσοφίας, δημιουργώντας γευστικά και θρεπτικά βιώσιμα φυτικά τρόφιμα και έχοντας, παράλληλα, δεσμευτεί να είμαστε δίπλα στους επαγγελματίες της εστίασης, παρακινώντας τους να συμμετάσχουν σε προγράμματα και πρωτοβουλίες που θα οδηγήσουν σε ένα καλύτερο μέλλον βασισμένο στη φυτική διατροφή».