Την Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου, η Unilever Food Solutions (UFS) φιλοξένησε στο Ωδείο Αθηνών για πρώτη φορά στην Ελλάδα το παγκόσμιο γαστρονομικό γεγονός, Future Menus, που έχει ήδη ταξιδέψει σε πόλεις όπως η Σιγκαπούρη, η Στοκχόλμη και το Ριάντ.
Πάνω από 400 επαγγελματίες του κλάδου HoReCa, σεφ, δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι αλυσίδων εστιατορίων και ειδικοί συνεργάτες συγκεντρώθηκαν σε αυτό το αποκλειστικό event, για να εξερευνήσουν τις τάσεις που θα διαμορφώσουν το μέλλον της εστίασης, όπως η ανάγκη για βιώσιμες πρακτικές και η προσαρμογή σε νέες διατροφικές συνήθειες. Σε ρόλο συντονιστή, βρέθηκε ο Αθηναγόρας Κωστάκος, ο Έλληνας σεφ με διεθνή παρουσία και Culinary Director στο Noema Μυκόνου και στο Bacchanalia Λονδίνου.
Ο Θοδωρής Σακελλαρίου, Γενικός Διευθυντής της Unilever Food Solutions Ελλάδας & Κύπρου, δήλωσε: «Αισθανόμαστε ιδιαίτερη τιμή που καταφέραμε να διοργανώσουμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Future Menus, ένα παγκόσμιο γαστρονομικό γεγονός. Η Unilever Food Solutions έφερε στη χώρα μας τις πιο σύγχρονες καινοτομίες στη γαστρονομία, απαντώντας στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες του κλάδου».