Η UM προχωρά στην πραγματοποίηση της τέταρτης ετήσιας Παγκόσμιας Impact Day. Στις 22 και 29 Ιουλίου, οι εργαζόμενοι της UM σε περισσότερα από 100 γραφεία, σε 50 χώρες παγκοσμίως, θα προσφέρουν εθελοντικά σε φιλανθρωπικές οργανώσεις σε όλο τον κόσμο.

Όπως και πέρυσι, η φετινή UM Impact Day θα πραγματοποιηθεί virtually σε πολλές χώρες λόγω της πανδημίας. Επιπλέον, για πρώτη φορά, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε δύο ημέρες, για λόγους ευελιξίας. Οι UMers τις ημέρες αυτές θα μοιράζονται τις ενέργειες της Impact Day στα Social Media με τη χρήση των hashtags #UMBetterWorld και #UMImpactDay. «Οι εθελοντικές δραστηριότητες για το UM Impact Day 2021 οργανώνονται γύρω από το θέμα “αλληλεγγύη”.

Με τα χέρια σχεδόν κλειδωμένα και τα μάτια προς τα εμπρός, θα χτίσουμε ένα καλύτερο αύριο, σήμερα», δήλωσε η Eileen Kiernan, Global CEO της UM. Η UM στην Ελλάδα, στις 22 Ιουλίου, με τη βοήθεια της Ethelon, συμμετείχε στην ετοιμασία και δωρεά 160 kits δημιουργικής απασχόλησης για ανθρώπους που αντιμετωπίζουν ψυχοκοινωνικά προβλήματα.
Τα kits θα προσφερθούν στο ΚΜΟΠ – Κέντρο Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας, για να τα διανείμει στους ωφελούμενους των θεραπευτικών της προγραμμάτων.