Και σε κάθετες αγορές, με την ένταξη τριών στελεχών

Ο Επαμεινώνδας Σκορπιδέας αναλαμβάνει καθήκοντα Regional Director, με σκοπό την ταχύτερη ανάπτυξη της εταιρείας στις αναπτυσσόμενες αγορές της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης. Διαθέτει δεκαετή και πλέον εμπειρία σε Εμπορικές Θέσεις διαφόρων πολυεθνικών εταιρειών τεχνολογίας όπως η Fujitsu Telecommunications, η Vodafone και πιο πρόσφατα η Comverse Technologies.

Ο Απόστολος Κατσιώτης εντάσσεται στην ομάδα της Thinkdigital ως Account Director υπεύθυνος απευθείας πελατών. Με εκτεταμένες σπουδές στο Marketing και εξειδίκευση στο e-Marketing, έχει προϋπηρεσία διαχείρισης πολυεθνικών FMCG brands για την Beiersdorf και την Reckitt Benckiser όπου ασκούσε καθήκοντα Brand Manager, ενώ για σειρά ετών υπήρξε Internet Manager του brand Nivea.

Τέλος, ο Γιάννης Ζάρας, αναλαμβάνει καθήκοντα Account Manager υπεύθυνου για τον ταξιδιωτικό και τουριστικό κλάδο. Με εξειδικευμένες σπουδές στο Τουριστικό Marketing, προέρχεται από το Splendia.com, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες online booking στον κόσμο, όπου κατείχε θέση Senior Market Manager για τις αγορές της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής.