Ο Δημήτρης Δημητριάδης, Ιδρυτής της TheFutureCats, συμμετείχε και συντόνισε πάνελ που διοργανώθηκε, στο πλαίσιο της Beyond Expo, την Τετάρτη 24 Μαΐου με τίτλο «Διαφήμιση του Μέλλοντος: Η Ανατροπή των Συμβατικών Μοντέλων με την Τεχνητή Νοημοσύνη».

Η παρουσίαση είχε ως στόχο να εξετάσει τον ρόλο και την επίδραση της τεχνητής νοημοσύνης στον τομέα της διαφήμισης. Στο πλευρό του Δημήτρη Δημητριάδη, βρέθηκαν, επίσης, η Μαριάννα Πρίντζιου, Digital Marketing Specialist στη TheFutureCats και ο Δημοσθένης Σπυρίδης, Web 3.0 Marketing Strategist στη Zoltar.agency.

Οι ομιλητές αναφέρθηκαν στην αποτελεσματικότητα των AI εργαλείων και την ταχύτητά τους, καθώς μπορούν να εκτελούν εργασίες μεγάλης κλίμακας σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Επίσης, αναφέρθηκε η σύνδεση των chat GPT-3 και GPT-4 με το διαδίκτυο και η δυνατότητά τους να παρέχουν συνόψεις περιεχομένου από PDF, δημιουργώντας εικόνες από το μηδέν, ενώ παρουσιάστηκαν οι προκλήσεις, αλλά και οι ευκαιρίες που προκύπτουν από την ενσωμάτωση του ΑΙ στον τομέα της διαφήμισης.