Ανταποκρινόμενη στις προκλήσεις της εποχής, η Sixt, μέλος του ομίλου Μοτοδυναμική, βρίσκεται, με υπευθυνότητα, δίπλα στην κοινωνία και τα παιδιά.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του ΜΚΟ Regine SIXT Foundation, Drying Little Tears της Sixt, η εταιρεία προχώρησε σε δωρεά, με στόχο την ενίσχυση του προγράμματος Go Baby Go της ΕΛΕΠΑΠ, μέσω της αγοράς και κατάλληλης μετατροπής πέντε ηλεκτροκίνητων παιδικών οχημάτων.

Στόχος του προγράμματος Go Baby Go είναι να παρέχει μέσα από το παιχνίδι και την ψυχαγωγία, το κίνητρο για μετακίνηση, και την ενίσχυση της κοινωνικότητας και της συμμετοχής.

Ο Επικεφαλής της Sixt Ελλάδος, Γιώργος Λειβαδίτης, δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Για εμάς στη Sixt, η υλοποίηση δράσεων και πρωτοβουλιών που συμβάλλουν ενεργά στην κοινωνία και δημιουργούν θετικό αντίκτυπο αποτελεί βασική δέσμευση και προτεραιότητα. Ειδικά σε ό,τι αφορά στα παιδιά, είναι εξαιρετικά σημαντικό να υποστηρίζουμε έμπρακτα τα ίδια και τις οικογένειές τους που βιώνουν σημαντικές προκλήσεις στην καθημερινότητά τους».