Διαγωνισμός της Industrial Designers Society της Αμερικής

Η εταιρεία, η οποία επιδιώκει να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητά της στον τομέα του σχεδιασμού, απέσπασε χρυσά βραβεία για την φορητή επαγωγική εστία Samsung CTN431SC01, για τον ψηφιακό εξοπλισμός X-Ray, XEGO-GU60 και XGEO-GC80, καθώς και για το περιβάλλον χρήστη X-Ray. Επίσης, έλαβε αργυρά βραβεία για το notebook Series 9 και την φωτογραφική μηχανή NX200 και χάλκινο βραβείο για την οθόνη SB970. Με τέσσερα χρυσά, δύο αργυρά και ένα χάλκινο, η Samsung Electronics έλαβε το μεγαλύτερο αριθμό βραβείων συγκριτικά με τις υπόλοιπες εταιρείες που συμμετείχαν.

MCARTHURGLEN-PROMOTION.
Το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen πραγματοποιεί προωθητική ενέργεια ως τις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο της οποίας οι επισκέπτες, μπορούν να κερδίσουν 500 ευρώ κάθε μέρα σε δωροεπιταγές. Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες παίρνουν μέρος σε σχετική κλήρωση με αγορές αξίας 50 ευρώ ημερησίως.

ΟΜΙΛΟΣ REDESTOS
O Όμιλος Redestos – Efthymiadis Agrotechnology Group απέκτησε τον πλήρη έλεγχο της Appert Α.Ε. – του μεγαλύτερου μικροβιολογικού εργαστηρίου της χώρας -, δημιουργώντας μαζί με τον ηγέτη του κλάδου και ήδη θυγατρική του Agrolab μια σύμπραξη κορυφαίων εργαστηρίων. H λειτουργία αυτών των δραστηριοτήτων κάτω πλέον από την ίδια «στέγη», αναμένεται να δημιουργήσει συνέργειες με θετικά αποτελέσματα τόσο για τις ίδιες τις εταιρείες όσο και για τους συνεργάτες της, σε επίεπδο ανάλυσης, αξιολόγησης αποτελεσμάτων και ολοκληρωμένης παροχής τεχνογνωσίας.