Σε συνέχεια της απόφασης της S4 Capital να επεκτείνει τις υπηρεσίες της στον τομέα της τεχνολογίας, όπως παρουσιάστηκε από τον Ιδρυτή της Sir Martin Sorrell, στο πλαίσιο της παρουσίασης των οικονομικών αποτελεσμάτων της για το β΄ τρίμηνο, η εταιρεία ανακοίνωσε, την περασμένη εβδομάδα, τη συγχώνευση μεταξύ της εταιρείας υπηρεσιών digital transformation Zemoga με τη Media Monks. H εξέλιξη αυτή αποτελεί για την εταιρεία ένα ακόμη βήμα για τη δημιουργία ενός τρίτου πεδίου δραστηριότητας σχετικού με τις τεχνολογικές υπηρεσίες.

Η Zemoga, την οποία ίδρυσε το 2002 ο DJ Edgerton, ειδικεύεται στην παροχή product design, engineering και υπηρεσιών παράδοσης σε εταιρείες-πελάτες, οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε πολλαπλά στάδια της εμπορικής διαδικασίας. «Με χαρά υποδεχόμαστε τον DJ Edgerton και τους συναδέλφους του στην S4 Capital. Ο ψηφιακός μετασχηματισμός του marketing περιλαμβάνει τουλάχιστον 3 εταιρικές λειτουργίες –το marketing, τις πωλήσεις και το IT.

H είσοδος στον τoμέα των technology services, μέσω της Zemoga μας παρέχει την πλήρη δυνατότητα να απευθυνθούμε τόσο στον Chief Technology ή τον Information Officer, όσο και στον Chief Marketing και τον Chief Sales Officer, καθώς τώρα διαθέτουμε όλο το “πακέτο”», σημείωσε ο Sir Martin Sorrell. (Πηγή: Adweek)