«Υπερνικήσαμε τις προκλήσεις», τονίζει ο CEO της Impruvo, Αλέξανδρος Ρήγας
Η RTB House, η διεθνής τεχνολογική εταιρεία λύσεων retargeting, γιορτάζει τοv Ιούλιο τα 3 χρόνια παρουσίας της στην ελληνική αγορά.

Σημείο-σταθμός της πορείας αυτής, ήταν η συνεργασία με τη διεθνή συμβουλευτική εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου Impruvo, το 2015, η οποία είναι πλέον ο επίσημος αποκλειστικός αντιπρόσωπος της RTB House στην Ελλάδα. Ο Αλέξανδρος Ρήγας, CEO της Impruvo, δήλωσε: «Από τα πρώτα βήματα μας στην τοπική αγορά ήρθαμε αντιμέτωποι με πολλές προκλήσεις, καθώς τότε το professional retargeting βρίσκονταν σε πρώιμο στάδιο. Κατορθώσαμε να πείσουμε τους πελάτες μας και να αποκτήσουμε την εμπιστοσύνη τους, καθώς σε σύντομο χρονικά διάστημα είδαν τα οφέλη που προσφέρει το personalized retargeting στις επιχειρήσεις τους.

Οι συνεχείς προσπάθειες μας να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες έχουν καταστεί επιτυχημένες, γεγονός που αποδεικνύεται από το υψηλό retention rate, το οποίο ανέρχεται σε ποσοστό 98% όλα αυτά τα χρόνια. Η μεγάλη ενίσχυση του brand, τα μεγαλύτερα ποσοστά engagement και η αύξηση του ποσοστού μετατροπής αποτελούν μόνο ένα μικρό δείγμα των πλεονεκτημάτων που λαμβάνουν οι πελάτες μας μέσα από την συνεργασία τους με την εταιρεία μας. Θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε θερμά και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να τους παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες εξατομικευμένου retargeting».