Η Roche Hellas και η Roche Diagnostics Hellas στηρίζουν και φέτος τον αγώνα Greece Race for the Cure, στέλνοντας το μήνυμα της εκστρατείας ενημέρωσης forHER για την πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση και τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού.

Ο αγώνας Greece Race for the Cure διοργανώθηκε και αυτή τη χρονιά μέσω διαδικτύου, το τριήμερο 1 έως 3 Οκτωβρίου από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής». Συνολικά 100 εργαζόμενοι της Roche Hellas και της Roche Diagnostics Hellas από κάθε σημείο της Ελλάδας έτρεξαν ή περπάτησαν στον φετινό αγώνα, ευαισθητοποιούμενοι ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Παράλληλα, η Roche υποστήριξε τον θεσμό ως επίσημος χορηγός στο πλαίσιο των δράσεων της πρωτοβουλίας forHER, της ολιστικής καμπάνιας ενημέρωσης και πρόληψης. «Για όλους εμάς στη Roche, η ενεργός συμμετοχή μας στη μεγάλη γιορτή Greece Race for the Cure, τόσο σε εταιρικό όσο και σε ατομικό επίπεδο, αποτελεί πλέον θεσμό», δήλωσε η Άννα Παπακοσμοπούλου, Communications Value Lead της Roche Hellas.