Η PROI Worldwide, η μεγαλύτερη συμμαχία ανεξάρτητων εταιρειών δημοσίων σχέσεων στον κόσμο, με 76 εταιρείες-μέλη σε 50 χώρες και στις 5 ηπείρους, βρίσκεται πλέον στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης πολυεθνικών εταιρειών επικοινωνίας, έχοντας σημειώσει, το 2018, αύξηση 10% του μεικτού κέρδους (net fee income), σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε το Holmes Report.

Αντίστοιχα, στην παγκόσμια κατάταξη των εταιρειών συμμετοχών του χώρου της επικοινωνίας, η PROI βρίσκεται στην 5η θέση. Ο ρυθμός ανάπτυξης της PROI Worldwide υπήρξε διπλάσιος του μέσου όρου της παγκόσμιας αγοράς των Δημοσίων Σχέσεων, που αύξησε το net fee income της κατά 5% το 2018. «Οι εταιρείες της PROI Worldwide ωφελήθηκαν τη χρονιά που πέρασε από την αυξημένη ζήτηση για όλες τις υπηρεσίες σε όλους τους τομείς της αγοράς», είπε η Clare Parsons, Πρόεδρος της PROI Worldwide.

Η Μαρίνα Λεωνιδοπούλου, Managing Partner της Out of the Box, μέλος της PROI από το 2015, δήλωσε: «Έχοντας προσωπική εμπειρία από άλλα πολυεθνικά δίκτυα, ο τρόπος που λειτουργεί η PROI είναι πραγματικά μοναδικός και η αξία του να συνομιλείς με ιδιοκτήτες αντίστοιχων με τη δική σου εταιρειών, σε κάθε γωνιά του κόσμου, ανεκτίμητη».