Με δράσεις για τους πελάτες, εργαζομένους και προμηθευτές της
H Praktiker Hellas συμμετέχει θεσμικά για μια ακόμη χρονιά στην Παγκόσμια Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών που πραγματοποιείται την εβδομάδα 2-7 Οκτωβρίου 2017, με την υποστήριξη του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ).

Στη φετινή Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών, η εταιρεία καλεί όλους να ζήσουν την εμπειρία Praktiker και να γιορτάσουν μαζί με δημιουργικά σεμινάρια, επιδείξεις, δωρεάν μεταφορά και ειδικές τιμές σε τεχνικές υπηρεσίες, διαγωνισμούς και πολλές προσφορές και εκπλήξεις. Παράλληλα, οργανώνει για τους εργαζομένους της μια σειρά από δράσεις και εσωτερικό διαγωνισμό ανάδειξης των κορυφαίων καταστημάτων της στην εξυπηρέτηση.

Στο κλείσιμο της εβδομάδας, οι εργαζόμενοι θα υποδεχθούν τους δικούς τους ανθρώπους στους χώρους εργασίας τους, σε μια αποκλειστική διαδραστική γιορτή «Family Day», με δώρα και εκπλήξεις για όλους. Τέλος, η εταιρεία, για πρώτη φορά, περιλαμβάνει και τους προμηθευτές στους εορτασμούς, οργανώνοντας τελετή βράβευσης για τους κορυφαίους της συνεργάτες στην εξυπηρέτηση.