Την ανώτατη διάκριση στα φετινά UX|CX Awards της Boussias έλαβε η Plushost, καθώς η Nobaccο ανακηρύχθηκε ως το UX|CX Brand of the Year. Αυτή η διάκριση συνοδεύτηκε από την κυριαρχία της Plushost στην ενότητα που αφορά στο ψηφιακό consumer experience.

Συνολικά απέσπασε 10 βραβεία: ένα Platinum, πέντε Χρυσά, ένα Αργυρό και τρία Χάλκινα. Κορυφαίες βραβεύσεις σε διάφορες κατηγορίες απέσπασε επίσης για την αλυσίδα κοσμημάτων Pandora και για το e-shop μόδας Centraleshop.gr. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι υποψηφιότητες της εταιρείας επιβραβεύθηκαν από την επιτροπή των ειδικών.

Στην υποκατηγορία Best Use of Digital CX Solutions & UX implementation, η Plushost απέσπασε τα 5 από τα 12 βραβεία που απονεμήθηκαν, μεταξύ των οποίων ένα Platinum και τα 2 από τα 5 Χρυσά.

Με αφορμή τη διάκριση, ο CEO της Plushost, Θανάσης Καμέας, αφού ευχαρίστησε τα μέλη της επιτροπής, σχολίασε πως «η μεγαλύτερη επιτυχία μας δεν είναι ότι είμαστε μεταξύ των κορυφαίων. Το σημαντικότερο είναι ότι φέρνουμε τεχνογνωσία και επαγγελματισμό αιχμής στην τυπική ελληνική επιχείρηση και την αναδεικνύουμε σε κορυφαία, μεταξύ των γιγάντων της ελληνικής οικονομίας».