Ομιλία της Μαρίνας Γράψα για Social Analytics και Influencer Marketing
Η Paloservices συμμετείχε στο Social Media Conference 2018. Την εταιρεία εκπροσώπησε με την παρουσίασή της η Client Service Director, Μαρίνα Γράψα, ξεχωρίζοντας σε ένα πλήθος Social Media Experts από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στις θεματικές του Conference συμπεριλήφθηκαν: Social Media Trends, Social Strategies, Content Creation, Social Analytics και Influencer Marketing. Η Client Service Director της εταιρείας ενεπλάκη στις δύο τελευταίες, με θέμα της παρουσίασής της: «Trends & Tips for Social Media Insights». Πρόκειται για ανάλυση των τάσεων της αγοράς, συμβουλές για αποδοτικότερα Social Media Insights, και παρουσίαση των Social Media Analytics με τη χρήση πραγματικών case studies.

«Δηλώνουμε για ακόμα μια φορά παρόντες στα σημαντικότερα event που απασχολούν τον κλάδο, παρουσιάζοντας την καινοτόμα τεχνογνωσία που αναπτύσσουμε και παρέχουμε στους πελάτες μας», δήλωσε ο CEO και ιδρυτής της εταιρείας, Παναγιώτης Τσαντίλας. Το Social Media Conference 2018 πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Μαΐου στο κτήριο του OTE Academy, με τη συμμετοχή διακεκριμένων στελεχών.