Η One Team Phygital Agency διακρίθηκε, για 3η συνεχή φορά, στα Superbrands 2021- 2022 στην κατηγορία «Advertising – Public Relations». Η βράβευση έλαβε χώρα την 01η/12, παρουσία εκπροσώπων από τον κλάδο του επιχειρείν, της διαφήμισης και της επικοινωνίας, σε εκδήλωση που διοργάνωσε στο Μέγαρο Μουσικής ο ανεξάρτητος οργανισμός Superbrands.

«Για τη OneTeam, κάθε βραβείο έχει ιδιαίτερη σημασία. Αφενός, έρχεται να επιβεβαιώσει με τον καλύτερο τρόπο το θετικό αποτέλεσμα της συλλογικής μας δουλειάς, αφετέρου μετατοπίζει κάθε φορά τα όριά μας, ανοίγοντας νέους δρόμους για τους πελάτες μας, αλλά και για εμάς τους ίδιους.

ίμαστε περήφανοι για τους ανθρώπους μας, είμαστε δίπλα στους συνεργάτες μας και ο στόχος μας είναι κάθε συνεργασία να έχει θετικό πρόσημο. Πιστεύουμε στη συνωμοσία του καλού! Ιδιαίτερα στη σημερινή δύσκολη συγκυρία που όλοι βιώνουμε, επιδιώκουμε σε κάθε ευκαιρία να απολαμβάνουμε την καθημερινότητά μας με τον πιο δημιουργικό και ταυτόχρονα παραγωγικό τρόπο», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Κωνσταντίνος Νοδάρας.