Τη θέση του President και Chief Operating Officer ανέθεσε η Omnicom στον Daryl Simm, τον μέχρι πρότινος global Head of Media Buying της. Με άμεση ισχύ, ο νέος ρόλος αναδεικνύει τον Daryl Simm ως τον Νο2 στον αμερικανικό όμιλο agencies και πρώτο κατά σειρά υποψήφιο για τη διαδοχή του νυν Chairman και Chief Executive του ομίλου John Wren.

Ο Daryl Simm, global Chief Executive της Omnicom Media Group, εργάζεται στον όμιλο από το 1998, μετά από μια μακρά θητεία στην Procter & Gamble. Ο John Wren ηγείται της Omnicom από το 1997 και είναι 69 ετών, ενώ ο Daryl Simm 60 ετών.

Τη θέση του Simm ως global Chief Executive της OMG θα αναλάβει ο Florian Adamski, global Chief Executive της OMD Worldwide. «Ο Daryl έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη του δικτύου media μας. Αποτέλεσε την κινητήριο δύναμη πίσω από τη δημιουργία των βραβευμένων full-service media agencies OMD, PHD και Hearts & Science, καθώς και άλλων εταιρειών, οι οποίες συνεισέφεραν τα μέγιστα στην επιτυχία του Omnicom», σημείωσε ο John Wren.

(Πηγή: Campaign)