Στην αγορά της Κύπρου εισέρχεται η Novibet, με σκοπό να ενδυναμώσει περαιτέρω τη θέση της στον κλάδο του gametech παγκοσμίως. Ήδη η εταιρεία διαθέτει παρουσία σε εννέα χώρες σε Ευρώπη και Αμερική και, συγκεκριμένα, Ελλάδα, Κύπρο, Ιταλία, Ιρλανδία, Μεξικό, Βραζιλία, Καναδά, Εκουαδόρ, Χιλή.

Ο Γεώργιος Αθανασόπουλος, Chief Executive Officer της εταιρείας, με αφορμή την επέκταση της παρουσίας της Novibet στην Κύπρο, δήλωσε:

«Η Κύπρος για εμάς αποτελεί μια στρατηγική επιλογή, στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξής μας σε νέες αγορές. Στόχος μας είναι, πέραν της αναβαθμισμένης εμπειρίας ψυχαγωγίας που προσφέρουμε μέσα από την καινοτόμα και βραβευμένη τεχνολογική πλατφόρμα μας, να εδραιώσουμε τη θέση μας στην Κύπρο με μια σειρά από συνεργασίες που θα αναδείξουν τις αξίες που πρεσβεύουμε. Έως το τέλος του έτους ακολουθούν πολλοί ακόμα σημαντικοί σταθμοί στην πορεία μας, διατηρώντας ως έναν από τους βασικούς πυλώνες της επέκτασής μας την επένδυση στον τοπικό αθλητισμό κάθε χώρας στην οποία εισερχόμαστε».