Ενέργεια με την υπογραφή της FollowMeNow. Σε δωρεά 100 βαμβακερών επαναχρησιμοποιούμενων μασκών θα προχωρήσει η εταιρεία No Thinkin, ειδικά σχεδιασμένων για την προστασία των ανθρώπων που φροντίζουν τα παιδιά που ζουν στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης. Η Μιρκέτα Βιδάλη, ιδιοκτήτρια της No Thinkin, δήλωσε σχετικά: «Γνωρίζοντας πως η χρήση προστατευτικών μασκών είναι πλέον αναγκαία και […]

Ενέργεια με την υπογραφή της FollowMeNow.

Σε δωρεά 100 βαμβακερών επαναχρησιμοποιούμενων μασκών θα προχωρήσει η εταιρεία No Thinkin, ειδικά σχεδιασμένων για την προστασία των ανθρώπων που φροντίζουν τα παιδιά που ζουν στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης. Η Μιρκέτα Βιδάλη, ιδιοκτήτρια της No Thinkin, δήλωσε σχετικά: «Γνωρίζοντας πως η χρήση προστατευτικών μασκών είναι πλέον αναγκαία και θέλοντας να συμβάλλουμε όσο μπορούμε στην άνευ προηγουμένου έλλειψη μη ιατρικών μασκών, προσφέρουμε 100 βαμβακερές μάσκες στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης ως ελάχιστο δείγμα εκτίμησης προς τους ανθρώπους του και του έργου που επιτελούν».

Η No Thinkin είναι ελληνική εταιρεία γυναικείων ρούχων με ειδίκευση στην παραγωγή γυναικείων denim ενδυμάτων. Ιδρύθηκε το 2015 από την Μιρκέτα Βιδάλη και έκτοτε δραστηριοποιείται στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Η FMN, ως η εταιρεία που διαχειρίζεται μέρος της επικοινωνίας της No Thinkin και τις εμπορικές συνεργασίες της Μιρκέτας Βιδάλη, επέλεξε τον οργανισμό όπου έγινε η δωρεά.