Γιορτάζει την περίοδο του θερισμού

Την περίοδο του θερισμού τιμά η Melissa, μια τελετουργία που οδηγεί στο τελικό αποτέλεσμα των ζυμαρικών ελληνικής προέλευσης, καθώς αποτελεί συνδυασμό της πρώτης ύλης με τις καινοτόμες διαδικασίες παραγωγής.

«Για πάνω από 70 χρόνια, βρισκόμαστε δίπλα στον Έλληνα παραγωγό προσφέροντάς του τα καλύτερα εφόδια για μία γεμάτη σοδειά. Ζούμε μαζί του τη διαδικασία από την ημέρα της σποράς μέχρι την ημέρα της συγκομιδής, μοιραζόμαστε τις ίδιες αγωνίες και τις ίδιες χαρές και μαζί με εκείνον μεταφέρουμε στις επόμενες γενιές τη μοναδική αυτή στιγμή του θερισμού.

Στη Melissa, τα ελληνικά σιτάρια έχουν μία σημαντική θέση στην πορεία μας γι αυτό και ο θερισμός αποτελεί για όλους εμάς μία γιορτή. Μία γιορτή της γης, της συλλογικής προσπάθειας, της ελληνικότητας στοιχεία βαθιά ριζωμένα και στο DNA των προϊόντων μας», αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση.