Τον Justin White διόρισε η MediaCom ως τον νέο της Global Client President, ρόλο τον οποίο θα αναλάβει επισήμως στις 25 Οκτωβρίου. Από κοινού με την επίσης Global Client President με έδρα τις ΗΠΑ, Kristin Gower, ο Justin White θα συνεργάζεται με την ηγετική ομάδα του agency παγκοσμίως, προκειμένου να εξασφαλίσουν ότι οι διεθνείς πελάτες λαμβάνουν την υποστήριξη και τους πόρους τους οποίους χρειάζονται για να διαπρέπουν.

Επιπλέον, θα αναλάβει να καταστήσει τη MediaCom ικανότερη στη διάδοση learnings και ευκαιριών, καθώς στην απόδειξη ότι το positioning «Seeing the Bigger Picture» το οποίο υιοθέτησε επιφέρει απτά αποτελέσματα και πλεονεκτήματα. Ο Justin White προέρχεται από το Publicis Groupe, όπου εργάστηκε για μια δεκαετία με πλέον πρόσφατο τον ρόλο του Global Client Lead για τη The Coca-Cola Company. Θα αναφέρεται στους Josh Krichefski, Global COO και Sasha Savic, US CEO της MediaCom.

«Ο Justin αποτελεί μια δυνατή προσθήκη σε μια ήδη ισχυρή ηγετική ομάδα για τη Βόρεια Αμερική και θα συμβάλλει ώστε να παρέχουμε τους κατάλληλους πόρους και το καλύτερο ταλέντο στους πελάτες μας», δήλωσε ο Josh Krichefski, MediaCom’s Global COO.
(Πηγή: prnewswire.com)