Με 5 βραβεία διακρίθηκε η Lidl Ελλάς, στο πλαίσιο των Hellenic Responsible Business Awards 2021, μεταξύ των οποίων και η μεγάλη διάκριση CSR Corporate Brand της Χρονιάς. Η εταιρεία βραβεύεται για 6η συνεχή χρονιά στο πλαίσιο του θεσμού.

Συγκεκριμένα, απέσπασε 3 Gold βραβεία, από ένα στις κατηγορίες «Επικοινωνία / Καμπάνια Δέσμευσης Εργαζομένων» για το Employee Brand Ambassador πρόγραμμα, Lidlwood, «Ποιοτική Εκπαίδευση» για την παράσταση μουσικού θεάτρου «Τέσσερις Εποχές» σε συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή, και «Βιομηχανία, Καινοτομία και Υποδομές» για το Sup Free Hackathon.

Επίσης, απέσπασε Silver στην κατηγορία «Επικοινωνία / Καμπάνια Δέσμευσης Εργαζομένων» για την Diversity καμπάνια. «Στο πλαίσιο του υπεύθυνου και βιώσιμου επιχειρείν, συμπληρώνουμε διαρκώς τη στρατηγική μας και εξελίσσουμε τις εταιρικές μας διαδικασίες, ώστε να υπηρετούμε καλύτερα και αποτελεσματικότερα, αυτό που ονομάζουμε Stakeholder Εconomy», σημείωσε η Βασιλική Αδαμίδου, Head of Corporate Communications & Responsibility της Lidl Ελλάς.