Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας ΕΚΕ «Βack to school», η KPMG στην Ελλάδα συγκέντρωσε, για έβδομη συνεχή χρονιά, σχολικά είδη, εκπαιδευτικά παιχνίδια και υλικά χειροτεχνίας για τα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της KPMG σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της ΕΛΕΠΑΠ, όπου, εκτός από την περιήγηση στους χώρους της, ενημερώθηκαν για την ιστορία και το έργο του οργανισμού, περνώντας χρόνο με μερικά από τα παιδιά και τους δασκάλους τους.

Η παράδοση των ειδών στην ΕΛΕΠΑΠ Αθήνας έγινε από τον Marketing, Communications & Corporate Citizenship Manager της εταιρείας, Αλκιβιάδη Σιαράβα και στη Θεσσαλονίκη από τους Δημήτρη Ηλιάδη, Partner & Επικεφαλής του Γραφείου Θεσσαλονίκης και Δημήτρη Τανό, Partner.

«Στηρίζουμε την ΕΛΕΠΑΠ με διάφορους τρόπους μέσα στη χρονιά και, για παραπάνω από δύο δεκαετίες, αυτή η πράξη είναι η πιο αγαπημένη, αφού μας δίνει την ευκαιρία να επισκεφθούμε τις εγκαταστάσεις του οργανισμού και μας φέρνει κοντά στους μικρούς μας φίλους», σημείωσε ο Αλκιβιάδης Σιαράβας.