Για έβδομη συνεχή χρονιά, η KPMG στην Ελλάδα υλοποίησε την πρωτοβουλία ΕΚΕ «Cook for Good», η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, σε δύο από τα εργαστήρια του εκπαιδευτικού ομίλου Le Monde.

Στη δράση συμμετείχαν 29 εθελοντές εργαζόμενοι, οι οποίοι, σε τρεις ώρες, μαγείρεψαν και συσκεύασαν 250 μερίδες φαγητού για ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Τους εθελοντές καθοδήγησε ο σεφ Σταύρος Βαρθαλίτης, ο οποίος υποστήριξε αφιλοκερδώς τη δράση για ακόμη μια χρονιά. Οι 250 μερίδες φαγητού δόθηκαν στον Φάρο Ελπίδας μέσω της ΜΚΟ «Μπορούμε».

«Η καθιερωμένη δράση “Cook for Good” είναι μία μόνο από τις πολλές δράσεις που διεξάγονται στο πλαίσιο της κοινωνικής υπευθυνότητας της εταιρείας μας που είναι πλήρως εναρμονισμένες με τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών», σημείωσε σχετικά ο Senior Partner, KPMG στην Ελλάδα, Νικόλαος Βουνισέας.