Ο Σπύρος Δεσύλλας συνταξιοδοτείται

Τη θέση του αναλαμβάνει από 1η Δεκεμβρίου η Ηρώ Αθανασίου, η οποία ανήκει στο δυναμικό της εταιρείας από το 1985. Τα τελευταία τρία χρόνια κατέχει τη θέση της Αντιπροέδρου Unilever Food Solutions για Κεντρική & Νότια Ευρώπη και Νότια Αμερική, με έδρα την Ολλανδία.

Ο Σπύρος Δεσύλλας αφήνει το στίγμα του στην εταιρεία ως υπεύθυνος για πολλές σημαντικές πρωτοβουλίες και επενδύσεις, ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζουν η εξαγορά του εργοστασίου και της μάρκας Pummaro και η ανάπτυξη του κλάδου τοματικών προϊόντων, η ένταξη της Knorr-Bestfoods, η εξαγορά του κλάδου παγωτού της ΕΒΓΑ και των προϊόντων προσωπικής φροντίδας της Sara Lee, ο εκσυγχρονισμός του εργοστασίου στον Ρέντη, η δημιουργία του Κέντρου Διανομής & Αποθήκευσης στο Σχηματάρι κ.ά.

Στα χέρια του, το 2004, η ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas αναδείχθηκε καλύτερη εταιρεία της Unilever παγκοσμίως, πιστοποιώντας με τη διάκριση «Χρυσό Βραβείο για την Ανάπτυξη» την πρωτοπορία της διεθνώς. Το 2008 ανακηρύχθηκε από την ΕΕΔΕ, «Manager of the Year 2007». Ο ίδιος, δραστηριοποιήθηκε ενεργά σε θεσμικό επίπεδο, με επιτελικές θέσεις στον ΣΕΒ, στον Ελληνο-Ολλανδικό Σύνδεσμο, στο Σύνδεσμο Εμπορικών Επιχειρήσεων Τροφίμων, στην ΕΑΣΕ κ.ά.