Η Grey ενίσχυσε το planning τμήμα της με την ανάθεση στους Annalisa Roy και Asad Shaykh της θέσης του Head of Strategy. Την ανάθεση πραγματοποίησε η Chief Strategic Officer της Grey, Raquel Chicourel, στην οποία και θα αναφέρονται τα νέα στελέχη.

Η τοποθέτηση τους στη θέση αυτή αποτελεί το αποκορύφωμα μιας σειράς από προσλήψεις τις οποίες πραγματοποίησε η Chicourel τους τελευταίους μήνες, συμπεριλαμβανομένων των: Ed Hayne, Strategy Director, Bia Bonani, Strategy Director, και Polly Goodman, Strategist, όλοι προερχόμενοι από τη Saatchi & Saatchi, Hugo Cain, Strategy Director με προέλευση από τη M&C Saatchi, Milan Zum Hebel, Strategist με προέλευση από τη Havas London και Josh Hood, Digital Strategist. Η Roy υπήρξε Global Brand Strategy Director στην Publicis, ενώ, προηγουμένως, Head of Content Strategy στην Abott Mead Vickers της BBDO.

Ο Shaykh, ο οποίος πρόσφατα διατελούσε Social Digital Strategy Director στην Grey, είχε αναλάβει, προηγουμένως, διάφορους Head of Strategy ρόλους, ενώ αποτελεί εθελοντικά και Director of Marketing and Communications και Head of Brand για το Pride London. (Πηγή: Campaign)