Η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου πρωταγωνιστεί στη φετινή 3η διοργάνωση του UEFA Nations League και στη συχνότητα του Alpha TV. Πρόκειται για το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό event του καλοκαιριού, που φέτος θα μεταδίδεται από τον Alpha TV και οι καλύτερες στιγμές του θα διαχέονται στα sites της ελληνικής αγοράς στο πλαίσιο της συνεργασίας του καναλιού με την Glomex.

H ανανεωμένη Εθνική Ελλάδας συμμετέχει στη διοργάνωση και θα επιχειρήσει να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών, με τον Γκουστάβο Πογέτ στον τιμόνι της ομάδας. Εκτός από τις σημαντικότερες στιγμές των αναμετρήσεων της Εθνικής ομάδας, goal και φάσεις από τους αγώνες των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης, αλλά και ρεπορτάζ από τις Pre Game & Post Game αθλητικές εκπομπές του καναλιού, θα είναι διαθέσιμα στο δίκτυο των συνεργαζόμενων Glomex Publishers.

Η συνεργασία του Alpha TV με την Glomex προσφέρει στους επισκέπτες των ελληνικών websites μια εμπλουτισμένη εμπειρία πλοήγησης, καθώς τους δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το περιεχόμενο του σταθμού και στο περιβάλλον των αγαπημένων τους sites.