Στην ελληνική αγορά συστήνεται η εταιρεία Sporos, προσφέροντας παιδικά σνακ, φτιαγμένα από βιολογικές πρώτες ύλες, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, αλατιού ή συντηρητικών. Η ιδέα ξεκίνησε από την Έρη Χρηστογιάννη, μια μαμά που αφιέρωνε πολύ χρόνο στην κουζίνα, μαγειρεύοντας για το παιδί της, και την Άννα Μαρία Βολανάκη, αθλητική διατροφολόγο.

«Επιδιώκουμε να αλλάξουμε τον τρόπο που οι γονείς αντιμετωπίζουν τη διατροφή των παιδιών τους και να βοηθήσουμε στην υιοθέτηση πιο υγιεινών συνηθειών από μικρή ηλικία, δίνοντας όμως πίσω σε κάθε μαμά και μπαμπά κάτι σημαντικό: λίγο παραπάνω ελεύθερο χρόνο για τους ίδιους και την οικογένειά τους», αναφέρει η Έρη Χρηστογιάννη.

«Τα σνακ για παιδιά που δημιουργήσαμε είναι πλούσια σε βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία και θρεπτικά συστατικά που συμβάλλουν στη σωστή και υγιή ανάπτυξη των παιδιών, σε συνδυασμό με μια γενικότερη ισορροπημένη διατροφή», δηλώνει η Α.Μ. Βολανάκη. Δέσμευσή της Sporos είναι να καλλιεργεί υγιείς διατροφικές συνήθειες από μικρή ηλικία, δημιουργώντας ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά.