Νέες διακρίσεις για 4 προϊόντα της εταιρείας.

Η γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη ξεχώρισε ακόμη μία φορά στα Superior Taste Awards του Διεθνούς Ινστιτούτου Γεύσης και Ποιότητας iTQi, αποσπώντας βραβεία ανώτερης γεύσης για τέσσερα προϊόντα της. Συγκεκριμένα, διακρίθηκε με 3 χρυσά αστέρια για το γιαούρτι χωρίς λακτόζη, ένα προϊόν που αφορά στις αγορές του εξωτερικού, με 2 χρυσά αστέρια για το πρόβειο γιαούρτι και το νέο κατσικίσιο γιαούρτι που λάνσαρε πρόσφατα, καθώς και με 1 χρυσό αστέρι για το ημίσκληρο τυρί ΤουΤοστ.

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Δωδώνη, Μιχάλης Παναγιωτάκης, δήλωσε: «Για την οικογένεια της Δωδώνη αποτελεί μεγάλη τιμή και επιβράβευση το γεγονός πως τα προϊόντα μας διακρίνονται συνεχώς για την άριστη ποιότητα τους και την αυθεντική γεύση τους σε θεσμούς εγνωσμένου κύρους όπως τα Superior Taste Awards από το iTQi. Μένουμε πιστοί στο όραμα μας και συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε έμπρακτα τη φιλοσοφία μας να αποτελούμε τη “Γεύση του Καλού”, παράγοντας γαλακτοκομικά προϊόντα κορυφαίας ποιότητας μόνο από 100% ελληνικό γάλα».