Για το 2017
H Διαμαντής Μασούτης διακρίθηκε στα βραβεία «Best Workplaces in Europe» για το 2017, τα οποία απονεμήθηκαν την Πέμπτη 8 Ιουνίου στο Παρίσι.

H Διαμαντής Μασούτης είναι η μοναδική ελληνική εταιρεία ανάμεσα στις 30 που βραβεύτηκαν στην κατηγορία των μεγάλων επιχειρήσεων (Best Large Workplaces in Europe). Στην ευρωπαϊκή έρευνα Best Workplaces συμμετείχαν περισσότερες από 2.300 επιχειρήσεις και διακρίθηκαν συνολικά 125, μεταξύ των οποίων και η Διαμαντής Μασούτης. Η διάκριση αυτή έρχεται αμέσως μετά τη βράβευση της εταιρείας ανάμεσα στις 10 πρώτες εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Διαμαντής Μασούτης, Γιάννης Μασούτης, αφιέρωσε για μια ακόμη φορά τη διάκριση στο προσωπικό, στους ανθρώπους της εταιρείας και τόνισε ότι η εταιρεία χτίζει τις σχέσεις της με τους εργαζόμενους πάνω σε αξίες που αντέχουν στον χρόνο. Αξίζει να σημειωθεί ότι, η Διαμαντής Μασούτης βραβεύεται στα Best Workplaces για 5η συνεχόμενη χρονιά στην Ευρώπη και για 6η στην Ελλάδα.