Τη θέση της Global President της Ogilvy αναλαμβάνει η Devika Bulchandani, η οποία εντάχθηκε στην εταιρεία πέρυσι ως Global Chairwoman of Advertising και CEO της Ogilvy Β. Αμερικής. Διατηρώντας τον ρόλο της ως CEO Β. Αμερικής, τα καθήκοντά της διευρύνονται πλέον και στα 5 business units του agency: διαφήμιση, PR, experience, υγεία και ανάπτυξη και καινοτομία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, θα συνεργαστεί με τους επικεφαλής στο δίκτυο της Ogilvy διεθνώς προκειμένου να «συνεχίσει τον εκσυγχρονισμό των δυνατοτήτων του agency», παράλληλα με τη βελτίωση της creative προσφοράς. «Θεωρώ ότι το 2021 ήταν ένα θεμελιακό έτος για την ομάδα μας», σχολίασε σε ανακοίνωση. «Είμαι ενθουσιασμένη για όλους τους τρόπους με τους οποίους θα χτίσουμε πάνω στο momentum μας μέσα από καινοτόμο, αποτελεσματική δημιουργική δουλειά που εμπνέει ανθρώπους και brands να αφήσουν το αποτύπωμά τους στον κόσμο».

Ο Andy Main, Global Chief Executive Officer, σχολίασε ότι η ανάθεση αυτή «αποτελεί αναγνώριση της δυναμικής συνεργασίας που έχουμε αναπτύξει τον τελευταίο χρόνο με τον εκσυγχρονισμό του offering της Ogilvy, την επένδυση σε ταλέντα και την επίτευξη αποτελεσμάτων για τους πελάτες μας».

(Πηγή: Campaign)