Σε αυτό το πλαίσιο, ο Michael Epstein, τέως chief executive της Carat US, χρίστηκε chief executive της Carat Global και θα αναφέρεται στον Peter Huijboom, Global Chief Executive of Media, Performance and Global Clients του DAN. Ο Epstein θα έχει τη βάση του στη Νέα Υόρκη και θα συνεχίσει να ηγείται των εργασιών του agency στις ΗΠΑ, μέχρι την επιλογή του διαδόχου του.

Παράλληλα, η ιδρύτρια της Accenture Interactive και πρώην πρόεδρος της Carat, Christine Removille, θα μετακινηθεί στη θέση της Global President, Media and Performance Transformation της εταιρείας, επίσης υπό τον Huijboom. Σε δήλωσή της ανέφερε ότι μέρος του νέου της ρόλου θα αφορά την αξιολόγηση της «δυνατότητας συγχώνευσης media και performance» στους κόλπους του δικτύου.

Αυτή τη στιγμή, οι Carat, Vizeum, Dentsu X και iProspect λειτουργούν υπό την κεντρική διεύθυνση του Huijboom. Σύμφωνα με εκπρόσωπο του δικτύου, με αυτό το μοντέλο το DAN φιλοδοξεί να ενισχύσει την ικανότητα των shops να μοιράζονται υπηρεσίες και πόρους οδηγώντας έτσι σε «μεγαλύτερη συνέπεια και αποτελεσματικότητα».
(Πηγή: TheDrum)